Uutiset-Syksy 2012

 

Kilpasarjojen välinemestaruuskilpailut Tampereella 24.-25.11.2012

 

Apollot T:lle kauden päätteeksi mestaruuspronssimitalit.

Apollot S onnistui suorituksessaan syksyn pääkisassa ja oli lopulta viides 16-18-vuotiaiden sarjassa.

 

Mind Spa Cupista naisten sarjan pronssia

 

Sunnuntaina 18.11. kilpailtiin Vihdissä joukkuevoimistelun kilpasarjojen Mind Spa Cup. 

16-18-vuotiaiden sarjassa tavallisesti voimisteleva Apollot T ylsi ensimmäistä kertaa naisten sarjassa kilpailleena upeasti pronssille siistillä suorituksella.

Voiton vei OVO:n Kilpa-akatemia ja hopealle tuli Tapiolan Voimistelijoiden Pinja. 

Samassa sarjassa Apollot S sortui tällä kertaa useampaan suurempaan virheeseen, jotka rokottivat rutkasti pisteitä ja sijoitus oli kuudes.

Apollot S voimistelevat maapallojen kanssa

Vierailulla Sydän-Suomen aluekilpailuissa Hämeenlinnassa 3.11.12…

 

Molemmat joukkueet avasivat kilpailukautensa hyvällä fiiliksellä ja perussiisteillä suorituksilla, parilta isommalta virheeltä ei kuitenkaan vältytty. Apollot T sijoittui 16-18-vuotiaiden sarjassa  hienosti toiseksi ja Apollot S täydensi tiimin menestystä olemalla saman sarjan kolmas. Ahkera harjoittelu jatkui heti seuraavana päivänä kun ohjelmiin tehtiin pieniä parannuksia sekä kokonaistoistoja. Seuraavan viikon harjoituksissa keskityttiin osa-alueittain parantamaan laadukasta ja ilmeikästä voimistelua.

 

Apollot T:n käsissä heiluvat katanat

 ...ja Länsi-Suomen aluekilpailuissa Turussa 10.11.12

 

Kisareissu alkoi aikaisin ja Kupittaalle matkattiin yhdessä OVO:n Kvanttien ja Kvarkkien kanssa. Tiivis kisapäivä sujui mutkitta ja aamuharkan sekä avajaismarssin jälkeen ehdittiin jopa hetki hengähtää katsomalla naisten sarjaa ja valmistautua omiin kisasuorituksiin kiireettä yhdessä koko tiimin voimin.

Molemmat joukkueet onnistuivat suorituksissaan paremmin kuin Hämeenlinnassa. Apollot S pystyivät siistiin ja virheettömämpään kokonaisuuteen ja Apollot T:n suoritus oli vahvempi kuin viikko sitten. Molemmilla pisteet nousivat mukavasti ja kotiin lähdettiin tyytyväisin mielin.  Apollot T oli toinen pistein (TV 4,40, AV 4,80 , EXE 9,80) 19,00 ja Apollot S kolmas pisteillä (TV 4,00, AV 4,00, EXE 9,40) 17,40. 

Kunnianhimoinen harjoittelu kotisaleilla jatkuu ja isänpäivänä esiinnyttiin seuran kaikkien joukkueiden yhteisissä kenraaliharkoissa.

Treenisyksy pikakelauksella...

Apollot palasivat treeniarkeen 30.7. Ulkoharkat ukkospilvien lähestyessä ja salien trooppiset olosuhteet aloittivat syksyn ikimuistoisesti…

Elokuun alussa kasattiin ohjelmien sarjoja yhdessä Anskun ja Sailan kanssa Jossun valitsemien vaikeusosien ympärille. Ohjelmat olivat nopeasti valmiit, kun jo opetellut sarjat muokattiin sopiviin musiikin kohtiin ja kuvioihin.

Ensiesiintyminen oli muille KNV-joukkueille Zembaloissa 8.9. Muulle yleisölle esiinnyttiin seuran kisakatsemuksessa 10.10. Liikkeiden tarkastelua ja hiontaa on harjoitettu ahkerasti ja haastavat välinekokonaisuudet on saatu mukavasti haltuun.

Yksi syksyn kohonkohta oli valtakunnallinen ringinleiri 13.-14.10 Kisakalliossa, jossa päästiin treenaamaan yhdessä muiden joukkueiden kanssa ja esiintymään tuomareille.

Pitkä matka on tultu ja aika on mennyt nopeasti. Nyt ollaan taas siinä pisteessä, että tiivis kisakausi alkaa pian. Marraskuun jokaisena viikonloppuna Apollot kilpailevat jossain päin Suomea uusilla uljailla välineohjelmilla.