Uutiset-Syksy2011

TUL:n avoimet kilpailut 18.-20.11.2011

 

Apollot-tiimi suuntasi koko viikonlopun kestävälle kisamatkalle Kokkolaan. Matkaan lähdettiin jo hyvissä ajoin perjantaina, jolloin joukkueella oli viralliset kisaharkat. Lauantaina käytiin kaikissa ikäsarjoissa alkukilpailut, joista parhaat pääsivät sunnuntain finaalipäivälle.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Apollot T suoriuti finaaliin kolmannelta sijalta hieman haparoivalla suorituksella ja piti tiukasti paikkansa sunnuntaina onnistuneella suorituksellaan.

16-18-vuotiaiden kilpasarjassa Apollot S sijoittui niinikään alkukilpailun kolmanneksi omassa sarjassaan ja pystyi parantamaan suoritustaan sunnuntain finaalissa.

Molemmat joukkueet pääsivät kaksipäiväisen kisarupeaman päätteeksi marssimaan palkintojenjakoon ja pitkälle kotimatkalle lähdetiin pronssimitalit kaulassa. Matka oli rankka mutta tärkeä välietappi ajatellen seuraavan viikonlopun mestaruuskilpailuja.

Mind Spa Cup 13.11.2011

 

Aluekisojen jälkeen molempiin ohjelmiin tehtiin pieniä parannuksia. Tiivis kisaputki jatkui isänpäivänä Vihdissä.

Apollot T onnistui  kokonaisuudessaan hyvin ja loppujen lopuksi voitti koko 14-16-vuotiaiden sarjan pistein (TV 4.6 AV 4.85. EXE 10.30) 19,75. Hopea meni Turun Urheiluliiton Nefrit Exealle ja pronssi Tampereen Voimistelijoiden Onegialle.

Apollot S kilpaili ensimmäistä kertaa 16-18-vuotiaiden sarjassa. Suorituksessa tuli harmittavia isoja virheitä, mutta pisteet ( TV 4.10 AV 4.20 EXE 9.65) 17.95 riittivät kuitenkin kolmanteen sijaan ja joukkue pääsi hakemaan pronssimitalit. Voiton vei KNV:n Terra ja hopeaa otti Vaasan Vasamattarien Kvartsit.

 

Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut 6.11.2011

 

Syksyn kilpailukausi päästiin vihdoin avaamaan Töölön Kisahallissa Helsingissä. Molemmat joukkueet kilpailivat 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa ja onnistuivat esittämään keilaohjelmansa syksyn ensimmäisellä kisa-areenalla mainiosti .

Apollot S:n pisteet TV 4.06 ­AV 4.23 EXE­ 10.0 ­ yhteensä 18.29 riitivät vasta viidenteen sijaan, mikä oli pienoinen pettymys koko porukalle.

Apollot T:n pisteillä TV 4.80 ­AV 4.60 ­EXE 9.80 ­yhteensä 19.20 joukkue yllätti itsensä ja tukijoukkonsa ja sai ensimmäisen mitalinsa ja otti aluehopeaa. Voittoon ylsi Tapanilan Erän Diosa ja pronssille Olarin Voimistelijoiden Kvarkit.

KNV:n kisakatselmus 19.10.2011

 

"Let`s play Hide and Seek and open The X-files!!!!!

Apollot pääsivät esittämään uudet keilaohjelmansa ensimmäistä kertaa ison yleisön eteen seuran yhteisessä katselmuksessa, jonka järjestelyvastuussa oli tällä kertaa Apollot tiimi. Kiitos vanhemmille talkooavusta. Näytöksiä oli kaksin kappalein ja ensimmäinen menikin molemmilla joukkueilla hieman tunnustellessa, toinen kerta jo paljon vahvemmin. Parin viikon viimeistelyt vielä ennen kisaputken alkua...

Alueringin leirillä

Kisakalliossa 1.-2.10.2011

 

Odotettu leiriviikonloppu vietetiin koko tiimin voimin uudistuneessa Kisakalliossa. Aluevalmentaja Kaisan johdolla leiri pääsi sujuvasti käyntiin kuulumisten vaihdolla ja alkulämmittelyllä. Viikonlopun aikana Terhin kanssa tutkailtiin hyppytekniikkaa, Jennin tunnilla tehtiin paljon vartalonliikkeitä, Sannuli leikitti ja ohjasi ketteryyttä ja Siljan kanssa harjoitettiin paljon erilaisia jalkatekniikkajuttuja, liikkuvuutta sekä tasapainoja.  Lisäksi oma valmentaja Jossu piti molemmille joukkueille yhteiset kisaohjelmatreenit. Leiriohjelmaan kuului myös lauantai-iltana leirinäytös, jossa esiintyivät kaikki ringin joukkueet uusilla kisaohjelmillaan ja Hyvolin tytöt, jotka olivat samaan aikaan omalla leirillä. Pitkät reeniputket kuluivat nopeasti, tiimi yhtenäistyi entisestään ja tyttöjä jaksoi ihmetyttää Siljan ihanan pitkät jalat....

Kunto kohenee, kohti kisakautta kuljetaan!

 

Apollojen alkusyksyyn on kuulunut mm. kevyitä lenkkejä, rankkoja pomppuja, erilaisia voima- ja ketteryyslämppiä, sitkeitä venytyksiä, rutkasti ohjelman tarkistuksia, uuteen treeniporukkaan tutustumista, iloisia ilmeitä, ensimmäinen tuomarivierailu ja televisiokuvauksia... Pian on luvassa aluevalmennusringin leiri Kisakalliossa, jonka jälkeen alkaa armoton hiontarumba ja toistojen metsästäminen. Välillä huilataan lyhyellä syyslomalla, esiinnytään KNV:n kisakatselmuksessa, talkoillaan aerobic-kisoissa, vietetään tiimi-iltaa, koristellaan pukuja ja kohta ollaankin siinä pisteessä, että syksy huipentuu odotettuun kisakauteen, joka kestää koko marraskuun.

 Syksyn saloja..

 

Apollot S palasi kesälomilta heinäkuun lopulla ulkotreenien merkeissä. Elokuun ensimmäisellä viikolla oli seuran perinteinen Eloleiri, jonka aikana treenattiin normaalia enemmän ja saatiin jo kesäkuussa rakennetut uudet ohjelmasarjat istutettua koreografiaan ja musiikkiin. Joukkueen koko on pienentynyt muutamien lopettamisten takia, MUTTA...

...seuraavalla treeniviikolla olikin tiedossa jymyuutinen, ja vihdoin voimme sen paljastaa....Eli SC Vantaan Tendence on liittynyt elokuun aikana Keravan NV:n Apolloihin. Olemme nyt yksi iso Apollot- tiimi, jossa on Sennut ja Tendence nimellä olevat "sisarjoukkueet", virallisesti ne ovat Apollot S ja Apollot T. Tiedossa on siis erilainen ja varmasti pirtsakka syksy tällä suurella tyttöenergialla.