Lapset 3-6v

Näille tunneille jäädään jo ilman omaa aikuista. Lasten tunneilla kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, koordinaatiota ja rytmikykyä. Lisäksi lapsi oppii liikunnan ilon. Pienenä opittu liikunnallisuus jatkuu helposti läpi koko elämän !

Keravan Naisvoimistelijoilla on monipuolinen tarjonta allekouluikäisille tytöille sekä pojille . Tarjoamme mahdollisuuksia harrastaa kerran viikossa joko vauhdikkaampaa temppuilua tai voimistelun alkeita Minivoimistelu-ryhmissä. Yli 5-vuotiaille tarjoamme mahdollisuuden lähteä tavoitteellisempaan toimintaan mukaan Minivalmennus-ryhmissä, joista on mahdollisuus jatkaa kilpailupuolelle sekä joukkuevoimistelun että kilpa-aerobicin puolella.

Kauden 2013-2014 viikko-ohjelmassa on alle kouluikäisille tarjolla seuraavat ryhmät:

  • Temppujumppa 3v

  • Temppujumppa 4 v

  • Temppujumppa 5-6 v

  • Minibicci 5-7v

  • Minivalmennus, joukkuevoimistelu, 5-6 v

  • Minivoimistelu 3-4 v

  • "Prinsessa"-jumppa 

  • "Salama"-jumppa

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä.

Tervetuloa monipuolisen ja rakastettavan harrastuksen pariin!

Pelisäännöt luovat ryhmähenkeä

Pelisäännöt on urheiluseuroissa ympäri Suomen käytössä oleva Nuoren Suomen alkuun panema ”projekti”, joka on toiminut jo vuodesta 1998. Myös Keravan Naisvoimistelijat on lähtenyt toteuttamaan tätä valtakunnallisesti hyväksi havaittua toimintaa.

Pelisäännöt ovat kaikissa alle 19-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmissä käytettävät toimintaa ohjaavat säännöt. Yleisesti pelisäännöt ovat useassa joukkuelajissa vaatimuksena sarjatoimintaan osallistumiselle, lasten paikallistuen kriteerinä, sekä vaatimuksena sinettiseuratoiminnassa. Pelisäännöt käydään läpi sekä harrastavien lasten että lasten vanhempien kanssa joka kauden alussa. Ne tehdään niin ohjaajan ja lasten, kuin alle 16-vuotiaiden lasten vanhempienkin välille. Pyrimme Keravan naisvoimistelijoissa siihen, että niin kutsutut pelisääntökeskustelut ovat luonteva osa seuran ja ryhmän toimintaa.

Käytännössä pelisäännöt tehdään liikuntatunnilla ensiksi lasten ja ohjaajan välille. Jokainen lapsi allekirjoittaa oman pelisääntöhuoneentaulun, jonka saa viedä kotiin vaikkapa jääkaapin oveen. Jokainen ryhmä muokkaa ja päättää omanlaisensa pelisäännöt, joita yhdessä tunnilla noudatetaan. Tämän jälkeen on tavoitteena tehdä pelisäännöt ryhmäläisten vanhempien kanssa. Jokainen tilaisuudessa mukana oleva vanhempi allekirjoittaa yhdessä sovitut pelisäännöt, joilla pyritään edistämään lapsien harrastusta.

Pelisääntöjen tekeminen kannattaa!
Pelisäännöt ovat hyväksi koetut jo monessa seurassa, ja erityisesti niiden kautta syntyvä vanhempien ja ohjaajien välinen tuttavuus kantaa varmasti hedelmää kuluvan jumppakauden aikana. Pelisääntöjen kautta pyrimme saamaan ja antamaan tietoa puolin ja toisin, kasvattamaan luottamusta kotiväkeen, ja luomaan säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä lapsen liikuntaharrastukseen. Toisaalta ohjaajan ja lasten väliset pelisäännöt ovat edellytys tuntien onnistumiselle, niin järjestyksen, mutta myös luottamuksen ja luotettavuuden kannalta. Kun yhteiset pelisäännöt on sovittu, saadaan luotua mukava liikuntahetki koko ryhmälle!