Aikuiset

Syksyn jumppakausi on 28.8. - 10.12.2017. 

Joululomalla treenataan kinkkujumpissa klo.19-20:

13.12 Sompion palloiluhalli

18.12 Svenskbacka skola

28.12 Kalevan koulu

3.1 Sompion palloiluhalli

Kevään jumppakausi käynnistyy Voimisteluviikolla 8.1.2018.

Tervetuloa mukaan liikkumaan hyvässä seurassa!

UKK-instituutin liikuntapiirakka kiteyttää (18–64 v) viikoittaisen terveysliikuntasuosituksen

Tervetuloa tutustumaan Keravan Naisvoimistelijoiden aikuisliikuntatarjontaan!

Olemme pyrkineet sijoittamaan erityyppiset tuntimme viikko-ohjelmaan siten, että  sinun on helppo valita terveysliikuntasuositusten mukaiset sopivat ryhmät lihaskuntoon ja liikehallintaan. Jos haluat kuntosi kohenevan kaikilla fyysisen kunnon osa-alueilla, tarvitset lisäksi muutaman kerran viikossa toteutuvaa yhtäjaksoista liikuntaa: kävelyä, juoksua, pyöräilyä, hiihtoa, uintia yms. 

UKK-instituutin liikuntapiirakan mukaan jokaisen 18-64 vuotiaan aikuisen tulisi:

  • parantaa kestävyyskuntoa liikkumalla useana päivänä viikossa yhteensä ainakin 2 t 30 min reippaasti tai 1 t 15 minuuttia rasittavasti.
  • kohentaa lihaskuntoa ja kehittää liikehallintaa ainakin 2 kertaa viikossa.

Viikko-ohjelmamme löydät TÄÄLTÄ.

Liikunnan lisäksi tarjoamme sinulle hienoja kokemuksia ja elämyksiä sekä hauskaa yhdessäoloa! Halutessasi pääset myös esiintymään. 

Priima-laatuseura

Keravan Naisvoimistelijat on ollut Priima-laatuseura vuodesta 2008 alkaen. Priima-sertifikaatti on osoitus laadukkaasta aikuisliikuntatoiminnasta seurassa. Viimeisin uudelleenarviointi tehtiin 15.5.2017.

Seuran aikuisliikunta on turvallista, terveyttä edistävää ja tuottaa elämyksiä sekä iloa.

Priima-laatuseura on seura, joka panostaa aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Se on sitoutunut pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluu Suomen suurimpaan  terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon.

Syksyn jumppakausi on 28.8. - 10.12.2017.  Tarjolla on jälleen monipuolinen valikoima hyviä liikuntatunteja!

Tarjoamme tunteja kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, sekä miehille että naisille. Uusien harrastajien on helppo tulla tunneillemme, mutta myös kovakuntoisille konkareille on runsaasti vaihtoehtoja. 

Olemme rakentaneet viikko-ohjelmamme pitkälti teiltä saadun palautteen perusteella. Kysymme kerran vuodessa, kauden päättyessä, jäsenistömme toiveita tulevaa kautta varten ja kehitämme toimintaamme sen perusteella.

Ohjaajamme ovat koulutettuja, alan ammattilaisia, jotka suunnittelevat tuntinsa huolellisesti. 

Osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin (mm. Gymnaestrada), joiden kenttänäytöksiin alamme harjoitella hyvissä ajoin. Enemmän tietoa tapahtumat -sivuilta!

KNV:n ryhmä menossa Valkean linnun treeneihin Berliinissä.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada tulossa!

Kesäkuussa 2018 Turkuun kokoontuu 10 000 suomalaista voimistelijaa ja juuri sinä voit olla mukana. Pysy kuulolla, jos haluat lähteä esiintymään kenttäohjelmiin, tiedotamme tarkemmin ohjelmista ja treeniajoista alkusyksystä! Tietoa Tapahtumat-sivulla.