Ikiliike

TUNTIKUVAUKSET

Aamustartti

Tunnin alussa alkulämmittely, jonka jälkeen perusliikkeitä, pystyasentoa ja isoja lihasryhmiä hyväksikäyttäen. Lattialla etsitään ja vahvistetaan syviä lihaksia. Tunnin lopussa venyttelyt. Käytämme  välillä kuminauhoja ja keppejä. Tunti on kaikille sopivaa perusliikkumista, jossa keskitytään oman kehon hallintaa tukeviin liikkeisiin. Sopii myös aloittaville jumppaajille ikään katsomatta. 

Tasapainojumppa

Tunti on tarkoitettu kaikille tasapainonsa ylläpitämisestä ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tuntia suositellaan erityisesti henkilöille, joilla on jo lievää epävarmuutta tasapainonsa suhteen. Tunneilla tehdään monipuolisesti erilaisia tasapainoelimistöä aktivoivia harjoituksia välineiden kanssa sekä ilman. Jalkalihasten vahvistaminen on myös tärkeä osa tasapainoryhmän tavotteita. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä loppuvenyttelyt. Välillä ryhmässä pelataan ja leikitään, joten tunti ei sovellu tosikoille.

Tuolijumppa

Jumppaa tuolilla istuen rennosti hyvällä mielellä. Musiikki ja mielikuvat vievät rentoon liikuntahetkeen, jossa huomioidaan koko keho. Soveltuu sekä ikääntyneille että henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita. 

 

Bailamama®Woman


Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama Women -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana!
 

 

Ikiliike-tunnit on tarkoitettu ikääntyneille sekä henkilöille, joilla on jostain syystä rajoitteita liikkumisen kanssa. Tunnit ovat ammattilaisten vetämiä ja niillä annetaan liikkeille vaihtoehtoja, jotta jokainen pystyy oman kunnon ja kykynsä mukaan nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Tunneille ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin.

Uudella Ikiliike-kortilla voi osallistua kaikkiin Ikiliike-tunnuksella oleville tunneille, sekä Bailamama®woman tunnille. Ikiliike-tunneille voi osallistua myös meidän kaikilla muillakin jumppakorteilla sekä kertalipuilla.

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Seuran toimistolla sen aukioloaikoina , Santaniitynkatu 7 B 24, Ravintola Violetin yläkerta
Annina, puh. 040-728 8767

sekä erilaisissa tapahtumissa, joissa olemme mukana. Lisätietoja tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Ikiliike-kortin ostaminen onnistuu myös TÄÄLTÄ

Ikiliike
Ma 8:00-9:00 Aamustartti Eerontien sali Tiina
Ke 10.40-11.40 Tasapainoryhmä Svenskbacka skola Eveliina
Ke 17:00-18:00 Bailamama®woman* Jaakkolan koulu Annina
To 12:00-13:00 Tuolijumppa Viertola Riitta
Pe 9:00-10:00 Aamustartti Eerontien sali Annina

*Ikiliike -kortilla voi osallistua myös Bailamama®woman tunnille keskiviikkoisin!

 

 

Kausimaksu
(voimassa
13.12.2015
saakka)

Vuosimaksu
(voimassa
15.5.2016 saakka)

Kortti oikeuttaa käymään kaikilla ylläolevilla tunneilla sekä kauden aikana mahdollisesti perustettavilla uusilla Ikiliike-tunneilla

(lisäksi tulee maksettavaksi seuran jäsenmaksu, vuonna 2015 13€/yli 65 vuotiaat ja 23€/aikuiset)

49,00€ 89,00€