Ikiliike

TUNTIKUVAUKSET

Aamustartti

Tunnin alussa alkulämmittely, jonka jälkeen perusliikkeitä, pystyasentoa ja isoja lihasryhmiä hyväksikäyttäen. Lattialla etsitään ja vahvistetaan syviä lihaksia. Tunnin lopussa venyttelyt. Käytämme  välillä kuminauhoja ja keppejä. Tunti on kaikille sopivaa perusliikkumista, jossa keskitytään oman kehon hallintaa tukeviin liikkeisiin. Sopii myös aloittaville jumppaajille ikään katsomatta. 

Senioritanssi

Senioritanssi on ikäihmisille kehitetty liikuntamuoto, josta voivat nauttia liikkumiskyvyltään erilaiset ihmiset. Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja, joilla kullakin on oma nimi, koreografia, luonne ja musiikki. Senioritansseja voi tanssia seisten tai istuen.

Tasapainojumppa

Tunti on tarkoitettu kaikille tasapainonsa ylläpitämisestä ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tuntia suositellaan erityisesti henkilöille, joilla on jo lievää epävarmuutta tasapainonsa suhteen. Tunneilla tehdään monipuolisesti erilaisia tasapainoelimistöä aktivoivia harjoituksia välineiden kanssa sekä ilman. Jalkalihasten vahvistaminen on myös tärkeä osa tasapainoryhmän tavotteita. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä loppuvenyttelyt. Välillä ryhmässä pelataan ja leikitään, joten tunti ei sovellu tosikoille.

Tuolijumppa

Jumppaa tuolilla istuen rennosti hyvällä mielellä. Musiikki ja mielikuvat vievät rentoon liikuntahetkeen, jossa huomioidaan koko keho. Soveltuu sekä ikääntyneille että henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita. 

 

 

Ikiliike-tunnit on tarkoitettu ikääntyneille sekä henkilöille, joilla on jostain syystä rajoitteita liikkumisen kanssa. Tunnit ovat ammattilaisten vetämiä ja niillä annetaan liikkeille vaihtoehtoja, jotta jokainen pystyy oman kunnon ja kykynsä mukaan nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Tunneille ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin.

Uudella Ikiliike-kortilla voi osallistua kaikkiin Ikiliike-tunnuksella oleville tunneille. Ikiliike-tunneille voi osallistua myös meidän kaikilla muillakin jumppakorteilla sekä kertalipuilla.

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Seuran toimistolla sen aukioloaikoina , Santaniitynkatu 7 B 24, Ravintola Violetin yläkerta
Annina, puh. 040-728 8767

sekä erilaisissa tapahtumissa, joissa olemme mukana. Lisätietoja tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Ikiliike-kortin ostaminen onnistuu myös TÄÄLTÄ

Ikiliike
Ma8:00-9:00AamustarttiEerontien saliAnu
Ti12:00-13:00SenioritanssiHyvinvointikeskus, Sininen SaliAnu
Ke10.40-11.40TasapainoryhmäSvenskbacka skolaAnnina
To10:00-11:00TuolijumppaHyvinvointikeskus, Sininen SaliRiitta
Pe9:00-10:00AamustarttiEerontien saliAnnina

 

 

 

Kausimaksu
(syksy TAI kevätkausi)

Vuosimaksu
(syksy2016 + kevät 2017)

Kortti oikeuttaa käymään kaikilla ylläolevilla tunneilla sekä kauden aikana mahdollisesti perustettavilla uusilla Ikiliike-tunneilla

Lisäksi tulee maksettavaksi seuran jäsenmaksu, vuonna 2017:
- 15€/yli 65 vuotiaat
- 25€/aikuiset

52,00€92,00€