Hinnat ja ilmoittautuminen

Meillä käy maksuvälineenä

Jumppien kokonaishinta muodostuu seuran jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta.

Hinnat ikäluokittain löydät sivussa olevasta valikosta.

Jumpissa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen (kokeilukerta ei vaadi etukäteisilmoittautumista)! Jumppamaksu on mahdollista maksaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen (vaikka eräpäivä laskussa olisi jo ennen kokeilukertaa). HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ilmoittautumisen peruutus joko ilmoittautumispalvelussa tai viesti toimistolle.

Toimintakauden ensimmäinen viikko sekä syksyllä että keväällä on osa valtakunnallista Voimisteluviikkoa, jolloin kaikkiin jumppiin on avoimet ovet. Tämän jälkeen joko ohjaaja tai salikummi tarkistaa aina aikuisten jumppakortit ennen tunnin alkua. Mikäli jäsen-/jumppakortti ei ole tullut postissa, voi maksutositteena esittää pankkikuitin.

Toimintamaksujen suuruus määritetään vuosittain ja sitä kerätään kattamaan tunneista aiheutuneet kulut. Harrasteliikunnan toimintamaksuilla katetaan ohjaajan palkkio, salivuokrat, ohjaajien koulutuksia sekä väline- ja musiikkihankintoja.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä tai automaattisesti joulu-tammikuussa syksyllä koko aikuisten toimintavuoden maksaneilta.

Jäsenmaksun suuruus päätetään kalenterivuosittain syyskokouksessa, joka on avoin kaikille seuran jäsenille.

Jäsenmaksun osuutta ei palauteta eikä sitä voi maksaa osittain.