Aikuiset

 

Aikuisten tuntien ilmoittautuminen alkaa 5.8.2015 klo 17:00 keväällä mukana olleille jäsenille ja 10.8.2015 klo 17:00 uusille jäsenille

Syyskauden jumpat alkavat 31.8.2015 ja päättyvät 13.12.2015.

 1. Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi TÄÄLTÄ. Käyttäjätunnus on joko sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Salasana on järjestelmästä saamasi tai Omat tiedot –kohdassa muuttamasi salasana.
 2. Käy tarkistamassa Omat tiedot-kohdassa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. ENNEN 11.6.2015 REKISTERÖITYNEET KÄYTTÄJÄT: Omat tiedot lomakkeeseen on lisätty muutama pakollinen lisätietokenttä ->KÄY TÄYTTÄMÄSSÄ OMAT TIEDOT- KOHDASSA UUDET LUPA-JA LISÄTIETOKENTÄT!
 3. Valitse vasemmasta reunasta Ilmoittautuminen.
 4. Valitse ryhmälistasta joko 15 kerran kortti, koko vuoden jumppakortti tai syyskauden 2015 jumppakortti ryhmä.
 5. Valitse jumppakortin hintavaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva jumppakorttivaihtoehto: 1 vakiotunti viikossa/yli 65v, VIP-kortti/yli 65v
 6. PIENRYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN MUUTTUNUT: Jos haluat ilmoittautua lisämaksulliseen pienryhmään (Pilates, Body Power, Kundaliinijooga), tulee sinun ensin ilmoittautua ryhmään 15xkortti tai jumppakortti ja suorittaa ilmoittautuminen loppuun (kohdat 7-12). Sen jälkeen mene uudestaan kohtaan Ilmoittautuminen, jonne on auennut pienryhmävaihtoehdot näkyviin, ja valitse sopiva ryhmä. Pienryhmästä muodostuu siis uusi lasku. Sekä pienryhmämaksu että jumppamaksu tulee maksaa erikseen omilla viitteillään. Valitse kahdesta maksuvaihtoehdosta, haluatko varata paikan pienryhmästä koko vuodeksi (20€) vai vain yhdeksi kaudeksi (10€).
 7. Jatka vaiheeseen: Maksujen hyväksyminen.
 8. Jos tulet seuraan uutena jäsenenä, laskuun tulee näkyviin myös vuoden 2015 jäsenmaksun osuus 23€.
 9. Tarkista laskun oikeellisuus. Samassa laskussa tulee näkyä sekä valitsemasi jumppakortti sekä mahdollinen jäsenmaksu. Pienryhmälisä- lasku tulee eri laskulle.
 10. Jos haluat muuttaa valintojasi, voit palata muuttamaan ilmoittautumisia tai hyväksyä valintasi ja siirtyä tulostamaan laskun ja maksutavan valintaan.
 11. Valitse maksutapa ja päätä ilmoittautuminen.
 12. Saat sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta ryhmästä, johon olet ilmoittautunut. Ilmoittautumisen päättyttyä voit tulostaa laskun suoraan näytöltä. Lasku lähetetään myös sähköpostiisi, jos olet niin valinnut.

HUOMI!
Kaikki syksyllä toiminnassa mukanaolevien tulee maksaa vuoden 2015 jäsenmaksu. Koko vuoden jumppakortin ostaneilta vuoden 2016 jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti joulu-tammikuussa. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2016 päätetään seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa marraskuussa.

15 kerran kortit tulee noutaa maksukuittia vastaan seuran toimistolta sen aukioloaikoina tai erikseen ilmoitettavista tapahtumista, joissa seura on mukana. Ajantasaisen listan löydät nettisivuiltamme. Jos haluat kortin postitse, sovi siitä erikseen toimiston kanssa.