Lapset ja nuoret

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on käynnissä!

Syksyn jumppakausi on 28.8. - 10.12.2017. 

KNV on lasten ja nuorten liikunnan sinettiseura!

 

Sinetti on merkki laadukkaasta ja kehittyvästä seuratoiminnasta.

Sinettikriteereistä ilo, innostus ja oppiminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastamiseen ovat KNV:n toiminnan kulmakiviä, jotka huomioon ottaen seuran toimintaa kehitetään vuosi vuodelta eteenpäin.

Sinetti on ensi kertaa myönnetty KNV:lle vuonna 2004, minkä jälkeen toimintaa on tarkkailtu ja auditoitu kolmen vuoden välein. Keväällä 2016 saimme taas luvan kantaa sinettiä ylpeinä seuraavat kolme vuotta eteenpäin.

Lue lisää sinettiseuratoiminnasta täältä!

Kaikissa lasten ja nuorten harrasteryhmissä opetellaan perusliikuntataitoja lapsilähtöisesti ja hauskasti!

 

Keravan Naisvoimistelijoissa kaikille lapsille ja nuorille löytyy paikka monipuolisen liikunnan ja voimistelun parissa. Tavoitteena on, että jokainen voi harrastaa haluamallansa tasolla. Koulutetut ohjaajat osaavat arvioida, neuvoa ja auttaa oikean ryhmän löytämisessä. Harjoittelun voi aloittaa perusliikuntaryhmistä tai minivalmennuksesta.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja takaavat lapsille monipuolisia tunteja voimistelun maailmassa!

 

Kaikki KNV:n vastuuohjaajat ovat käyneet Suomen voimisteluliiton peruskoulutuksen tai muun siihen verrattavissa olevan koulutuksen. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja.

Lasten ja nuorten harrastetoiminnan yhdyshenkilöt seurassa ovat Mia Viklund ja Tarja Hammarberg. Voit ottaa heihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai palautetta ryhmiin liittyen taikka uusia ideoita toteutettavaksi. Yhteystiedot löytyvät täältä.